nl

Rietveld TV

Rietveld TV is het TV programma van de Gerrit Rietveld Academie uit Amsterdam en wordt maandelijks uitgezonden op de Amsterdamse zender AT5. Rietveld TV zoomt in op zowel werk als leven van de huidige generatie kunstenaars.
In het nieuwe seizoen neemt Rietveld TV een nog diepere duik in de wereld van de studenten en oud-studenten van de Gerrit Rietveld Academie. Naast de portretten zijn er meer kunstwerken, meer performances, meer prikkelende voordrachten. Maar ook onderuitgehaalde dogma’s, muzikale interventies en experimentele banners, alles enkel en alleen gemaakt door (oud)studenten van de academie.

Elke eerste zaterdag van de maand is de nieuwe aflevering van Rietveld TV om 23.39 te zien op AT5. De afleveringen worden iedere week op zaterdag en zondag herhaald om 23.39. Rietveld TV wordt geproduceerd door Rogier Roeters

Wester Buijsman Jasmin Pe…
Rietveld TV, April - 5 months ago
This episode with: Carina…

RietveldTV, April - 6 months ago
With: Carina Erdmann …
RietveldTV, March - 7 months ago
Verena Michels Vere van H…

Rietveld TV, March +1 beelden - 7 months ago
Rietveld TV, February 2014 - 7 months ago
Jonas Ohlsson David Wasch…
Episode 53, December 2013 - 9 months ago
This episode with: Toru a…

RIETVELD TV DECEMBER - 9 months ago

Trailer nieuwe RietveldTV aflevering
Lees meer

De eerste aflevering van Rietv…

Rietveld TV geeft op speelse wijze inzicht in de wonderlijke wereld van de academie, het kunstenaarsatelier en het kunstenaarsleven. Alle ruis verdwijnt. Wat zit er achter de kunstenaar en zijn werk en hoe komt een werk tot stand? Rietveld TV is een eerlijk zelfportret.

Elke eerste zaterdag van de maand is er de nieuwe uitzending Rietveld TV om 23:39 op AT5. Ook worden de afleveringen herhaald iedere zaterdag en zondag om 23.39u. Rietveld TV wordt geproduceerd door Rogier Roeters.