nl

OPEN AFTERNOON 26 november 2016

Wil je weten hoe het is om aan de Rietveld te studeren? Of ben je er nog niet over uit wat beste manier is om te starten aan de academie?

Tijdens onze OPEN AFTERNOON op zaterdag 26 november staan de drie manieren om te starten aan de academie centraal: het Basisjaar, het Vooropleidingsjaar en het Oriëntatiejaar. Wij leiden je rond zodat jij kunt bepalen wat het beste bij je past.

Let op: je kunt alleen deelnemen aan de open afternoon door een tour te volgen. Je kunt deze middag niet vrij rondlopen.

Registreer je gratis zodat wij weten dat we je kunnen verwachten!

Rondleidingen

De enige mogelijkheid om de middag te bezoeken is door een rondleiding te volgen langs het Basisjaar, het Vooropleidingsjaar en het Oriëntatiejaar. De rondleiders zorgen ervoor dat je niks mist. Een rondleiding duurt tussen de 45 minuten en een uur. Wil je liever vrij rondlopen? Kom dan naar de OPEN DAY op 27 januari 2017.

Programma

14.00 uur: welkom
14.15 uur: start rondleidingen
16.00 uur: einde open afternoon

Zorg dat je er op tijd bent, anders mis je de rondleiding

Speciaal ouderprogramma

Ouders hebben soms andere vragen over studeren aan de Rietveld dan toekomstige studenten. Daarom is het mogelijk om het doorlopen ouderprogramma bij te wonen.

OPEN DAY 2017

Wil je meer zien? Tijdens de jaarlijkse OPEN DAY op vrijdag 27 januari openen alle afdelingen en workshops hun deuren zodat je alle aspecten van studeren aan de Rietveld kunt bekijken. We nodigen je uit om rond te lopen en de docenten en studenten vagen te stellen en de sfeer van de academie te ervaren. Tijdens deze dag kun je ontdekken wat er mogelijk is nadat je succesvol het Basisjaar hebt afgerond. Je kunt dan ook nog een keer het Basisjaar, het Vooropleidingsjaar en het Oriëntatiejaar bezoeken.

Registreer gratis

We weten graag of we je kunnen verwachten!

Hoe kom je hier?

Adres

Gerrit Rietveld Academie,
Frederik Roeskestraat 96 kaart

Met openbaar vervoer vanaf Centraal Station Amsterdam:

Tram 16 en 24, halte IJsbaanpad Bus 170, 172 halte IJsbaanpad Metro 50, halte Amstelveenseweg Of kijk op www.9292ov.nl

Met de auto

Wegens werkzaamheden zijn er zeer beperkte parkeer mogelijkheden rond de academie en het is dus aan te raden met het openbaar vervoer te komen. Op de ring Amsterdam, afslag 108 (Amstelveen). Aan het einde van de afslag naar rechts. Na het viaduct eerste straat rechts. Of kijk op www.routenet.nl.

Open Dag 2008 +28 beelden - 6 years ago
VIDEO INVITATION OPEN DAY 2011 - 6 years ago

Open Dag 2009 +67 beelden - 6 years ago

AANMELDEN VOOR 2017-2018
Lees meer

MELD JE NU AAN VOOR DE RIETVELD ACADEMIE
Lees meer

#meetthestudents: Simon Keizer, DOGtime Foundation Year
Lees meer

Dit is Simon Keizer, eerstejaa…

#meetthestudents: Menno van Winden, Basicyear
Lees meer